• info@avetsolidari.com

Bases Concurs Avet Solidari

Avet Solidari, amb domicili a c/Sants 433. (08028) Barcelona, organitza aquest concurs per tal de premiar i fidelitzar els nostres clients que ens han comprat un avet natural i/o tió a campanya del 2020.

 

Qui hi pot participar

Per participar en el concurs, serà necessari que la persona que participi hagi comprat un Avet Solidari o Tió de Nadal en la campanya de Nadal del 2020 i sigui major d’edat. No podran participar en el concurs les persones que hagin participat en la seva organització, ni els treballadors/es de Avet Solidari.


Mecànica de participació

1. Que ens segueixin en alguna de les nostres xarxes socials, tant sigui Facebook o Instagram, o ambdues.

2. Que hagin pujat una fotografia de l'avet o tió guarnit i la publiquin a Instagram o Facebook mencionant-nos (@avetsolidari) i posant també el hashtag #avetsolidari (important fer ambdues coses).

 

Mecànica del sorteig

Avet Solidari agafarà totes les fotos amb el hashtag #avetsolidari d'ambdues xarxes socials. Si una persona participa tant a Facebook com a Instagram, aquest tindrà el doble de possibilitats de guanyar. 

Un cop realitzada la llista en Excel, s'utilitzarà la fórmula "Aleatorio Entre" per escollir un número entre tots els participants del sorteig. Un cop tinguem guanyador, comprovarem els altres dos condicionants per entrar al sorteig: Que segueixin Avet Solidari i que a la publicació també ens hagin mencionat (@avetsolidari).

Si aquests condicionants es compleixen, ja tindrem guanyador! En cas contrari, es tornarà a escollir un altre guanyador seguint aquest mateix procés. 

 

Dates de participació

De l'1 de novembre del 2020 al 24 de desembre del 2020 (a les 23:55).

El sorteig es realitzarà el 26 de desembre i es publicarà el guanyador a les xarxes socials.

 

El Premi

Al guanyador se li abonarà tot l'import de l'Avet o Tió comprat aquell any i les despeses d'enviament. Si s'ha realitzat una compra de diverses unitats, només es retornarà l'import del producte més alt. No entraran al concurs comandes especials fetes a Avet Solidari (per exemple, comandes especials d'Avets de més de 2,50 metres) ni l'import de la recollida de l'Avet contractat a part. 

El nom del guanyador es publicarà a les nostres xarxes socials passat el termini del concurs.

 

Difusió de les imatges del concurs

Avet Solidari podrà utilitzar les imatges participants en el concurs, tant per fer promoció del concurs, com per fer promoció de l'activitat de Avet Solidari en futures campanyes.

 

Acceptació de les bases

La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l'acceptació d'aquestes bases. L'incompliment d'aquestes per part del concursant comportarà l'exclusió del sorteig.