• info@avetsolidari.com

Els Nostres Principis

Per nosaltres es molt important tenir i mantenir una serie de principis, amb tot el que fem:


SOLIDARIS

Avet Solidari destina cada any un 5% del total dels seus ingressos per una causa benefica. Aquest any destinarem la donació a la Marató de TV3 que recull fons per la investigació de la Covid-19.

Un 5% es una petita aportació però molt significativa: d'aquesta manera aconseguim que l'empresa sigui rentable econòmicament i amb impacte social. Es important ser rentable econòmicament perquè assegura la durabilitat del projecte i no recaure a donacions o implicació personal no retribuïda per part de molts col·laboradors.

QUALITAT

Els avets cuidats a les Guilleries, on tenim unes condicions ideals per la plantació d'aquest tipus d'avets. El nostre viver selecciona cada tardor curosament els avets que utilitzarà per aquell any, quins deixarà créixer més o quins no compleixen les expectatives per a ser venuts. Es ideal poder consumir "producte de local" i fomentar l'economia!

Las condicions són tan optimes i els vivers tan experts que, en conjunt, els Vivers de les Guilleries son el principals productors d'Avets d'Europa i exporten al voltat del 50% de la producció a altres països Europeus.

ECOLÒGICS

Comprar un avet natural per nadal es la millor opció en termes ecològics, sobretot si l'alternativa es comprar-ne un de plàstic. Això es dona, com molts experts expliquen, per varis motius: Per començar un avet de plàstic de 2 metres es calcula que per ser fabricat pot emetre uns 40 Kg de CO2 (sense tenir en compte el transport que solen venir de Xina), quan un avet natural, no només no emet CO2, si no que n'està consumint durant molts anys. Un avet Nordmanniana tarda uns 8 anys ens créixer fins a 2 metres, temps amb el que haurà consumit uns 80 Kg de CO2 i convertit en Oxigen.

També, un Avet Natural sempre pot ser replantat un cop passat el Nadal, o en el cas de tirar-lo, se'n farà compostatge per ser tornat al cicle de la naturalesa en forma d'adob. Per últim, també important que els vivers d'avets Catalans mantenen el bosc ben net, cosa que redueix molt el riscs d'incendis.

COMODITAT

Un dels principals inconvenients que té la venta d'avets i arbres naturals i vius es el transport i logística. Si s'ha de transportar a nivell particular es molt pesat i difícil de transportar al no entrar-hi a un cotxe. O si s'envia per courrier massa car. A Avet Solidari t'ho posem molt fàcil i fem entregues i recollides a domicili, i sense cap cost per a comandes fins a 20 de Novembre o comandes de més de 70€! Evita aglomeracions a les fires nadalenques i mal de caps amb transports impossibles que nosaltres te'l portem a casa!