• info@avetsolidari.com

Política de Privacitat

 

Qui és el responsable del tractament de les dades personals?

El Responsable del tractament de les dades és Avet Solidari (77921832V), amb domicili a Carrer de Sants 433, 08028 - Barcelona.

Adreça electrònica: info@avetsolidari.com 

 

Secció 1 - QUÈ FEM amb la vostra informació?

Quan compres alguna cosa de la nostra botiga, com a part de el procés de compra venda, nosaltres recollim la informació personal que ens dónes com ara nom, adreça i correu electrònic.

Quan navegues a la nostra botiga, també vam rebre de manera automàtica l'adreça de protocol d'internet de la teva ordinador (IP) per tal de proporcionar-nos informació que ens ajuda a conèixer sobre la seva navegador i sistema operatiu.

E-mail màrqueting (si aplica): Amb el teu permís, podrem enviar-te correus electrònics sobre la nostra botiga, nous productes i altres actualitzacions

 

Secció 2 - CONSENTIMENT

Com obtenen el meu consentiment?

Quan ens proveeixes la teva informació personal per completar una transacció, verificar la targeta de crèdit, crear una ordre, concertar un enviament o fer una devolució, impliquem que acceptes la recollida i l'ús per aquesta raó específica només.

Si et demanem la teva informació personal per una raó secundària, com màrqueting, et demanarem directament teu exprés consentiment, o et donarem l'oportunitat de negar-te.

Com puc anul·lar el meu consentiment?

Si després d'haver acceptat canvies d'opinió, pots anul·lar la teva consentiment perquè et contactem, per la recol·lecció o usos de la teva informació, en qualsevol moment, contactant a info@avetsolidari.com o escrivint-nos a: Avet Solidari Carrer de Sants 433 , Barcelona, ​​CT, 08028, Spain

 

Secció 3 - DIVULGACIÓ

Podem divulgar la teva informació personal si se'ns requereix per llei o si violes nostres Termes de Servei.


Secció 4 - PLATAFORMA

La nostra botiga es troba allotjada en Shopify Inc. Ells ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre't els nostres productes i serveis.

Les teves dades s'emmagatzemen a través d'l'emmagatzematge de dades de Shopify, bases de dades i l'aplicació general de Shopify. Les teves dades s'emmagatzemen en un servidor segur darrere d'un tallafocs.

Payment:

Si tries una passarel·la de pagament directe per completar la teva compra, llavors Shopify emmagatzema dades de la targeta de crèdit. Està xifrada a través de la Seguretat Standard de Dades de la Industrai de Targetes de Pagament (PCI-DSS). Les teves dades de transacció de compra s'emmagatzemen només en la mesura que sigui necessari per completar la transacció de compra. Després que s'hagi completat, s'esborra la informació de la seva transacció de compra.

Totes les passarel·les de pagament directe s'adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS com el que indica pel Consell de Normes de Seguretat de PCI, que és un esforç conjunt de marques com Visa, Mastercard, American Express i Discover.

Els requisits de l'PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de targetes de crèdit de les botigues i els seus proveïdors de serveis.

Per a una visió més clara, és possible que també vulguis llegir les Condicions d'ús de Shopify aquí o Protecció de dades aquí.

 

Secció 5 - SERVEIS DE TERCERS

En general, els proveïdors de terceres parts utilitzats per nosaltres només recopilaran, utilitzaran i divulgaran la teva informació en la mesura que sigui necessària perquè els permeti exercir els serveis que ens proveeixen.

No obstant això, alguns proveïdors de serveis de tercers, com ara passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies poliíticas de privacitat respecte a la informació que estem obligats a proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les compres.

Per a aquests proveïdors, et recomanem que llegeixis les poliíticas de privacidadpara que puguis entendre la manera en què la teva informació personal serà manejada.

En particular, recorda que alguns proveïdors poden estar ubicats o comptar amb instal·lacions que es troben en una jurisdicció diferent a tu o nosaltres. Asique si desitgeu amb una transacció que involucra els serveis d'un proveïdor a tercers, la teva informació pot estar subjecta a les lleis de la jurisdicció (jurisdiccions) en què es troba el proveïdor de serveis o les seves instal·lacions.

A tall d'exemple, si et trobes a Canadà i el teu transacció és processada per una passarel·la de pagament amb seu a Estats Units, llavors la teva informació personal utilitzada per completar la transacció pot ser subjecte de divulgació en virtut de la legislació dels Estats Units, incloent la Llei Patriota.

Una vegada que abandones el lloc web de la nostra botiga o et rediriges a un lloc o aplicació de tercers, ja no estàs sent regulats per la present Política de privadesa o els Termes de Servei de la nostra pàgina web.

Enllaços

Quan fas clic a enllaços de la nostra botiga, pot ser que siguis redirigit fora del nostre lloc. No som reponsables per les pràctiques de privadesa dels llocs i et recomanem llegir les seves normes de privacitat.

 

Secció 6 - SEGURETAT

Per protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per assegurar-nos que no hi hagi pèrdua de manera inadequada, mal ús, accés, divulgació, alteració o destrucció de la mateixa.

SI ens proporciones la informació de la targeta de crèdit, aquesta informació és encriptada mitjançant la tecnologia Secure Socket Layer (SSL) i s'emmagatzema amb un xifrat AES-256. Encara que cap mètode de transmissió a través d'Internet o d'emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i implementem normes addicionals acceptades per la indústria.


COOKIES
Aquí tens una llista de galetes que utilitzem. Les tenim llistades perquè puguis triar si vols optar per treure-o no.

_session_id: Token unic, temporal, permet Shopify guardar informació de la teva sessió (referrer, landing page, etc.).

_shopify_visit: No es guarda informació, 30 minutes desde la ultima visita, s'utilitza per les estadístiques internes del nostre proveïdor de llocs web per registrar el nombre de visites

_shopify_uniq, No es guarda informació, caduca a mitjanit (relatiu al visitant) del dia següent, Compta el nombre de visites a una botiga d'un sol client.

cart: Token únic, es guarda 2 setmanes, Emmagatzema informació sobre el contingut del carretó.

_secure_session_id: Token únic, temporal

storefront_digest: Token únic,indefinit, si la botiga té una contrasenya, s'utilitza per determinar si el visitant actual hi té accés.

 

Secció 7 - EDAT DE CONSENTIMENT

Al utilitzar aquest lloc, declaracions que hi ha al menys la majoria d’edat en el seu estat o província de residència, o que hi ha la majoria d’edat en el seu estat o província de residència i que ens hagi donat el seu consentiment per permetre que qualsevol dels seus dependents menores utilitzen aquest lloc.Secció 8 - CANVIS A LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Nosaltres reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, d'aquesta manera per favor revisar freqüentment. canvis i aclariments entraran en vigència immediatament desprès de la seva publicació a la web web. Si fem canvis materials a aquesta política, notificarem aquí que ha estat actualitzada, per allò que està introduït per la informació recopilada, com i sota quines circumstàncies, si les hi hagués, la utilitzem i / o divulguem.

Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, la vostra informació pot ser transferida als nous propietaris, per a què puguem seguir venent productes.


PREGUNTES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

Si voleu: accedir, corregir, enmendar o esborrar qualsevol informació personal que pugueu sobre vosaltres, registrar una queixa, o simplement voleu més informació contactar amb el nostre Oficial de Compliment de Privacitat info@avetsolidari.com o per correu postal a Avet Solidari